-->
  Touringcar verhuur
  ALSA reizen BV beschikt over diverse touringcars, in allerlei soorten en maten. Van eenvoudig en goedkoop tot luxueus en van alle gemakken voorzien. Onze luxe touringcars zijn uitgebreid voorzien van luxe voorzieningen zoals een (mini)keuken met een koffie(zet)machine, een koelkast, een geluidsinstallatie, video of DVD speler, airconditioning, communicatieapparatuur en, uiteraard, een toilet. U zult werkelijk niets te kort komen.
  Standaard beschikken onze touringcars over 50 zitplaatsen. Indien u echter met een kleine of juist een grote groep personen bent, kunnen wij u ook een ander formaat touringcar aanbieden. We kunnen touringcars inzetten van 19 tot en met 58 zitplaatsen. Voor groepen t/m 84 personen beschikken wij tevens over een dubbeldekker. Geen groep is ons te groot, we zetten gewoon meer bussen in.
  ALSA reizen BV is aangesloten bij het Keurmerk Touringcarbedrijf, waaruit u mag concluderen dat wij uw veiligheid zeer serieus nemen. Om die reden rijden wij in moderne, uitstekend onderhouden touringcars, die voldoen aan alle veiligheidseisen.
  Wilt u tijdens uw reis een kopje koffie, een drankje of een koud of warm hapje? Wij kunnen ervoor zorgen dat alles tijdens uw reis aanwezig is. Indien u het op prijs stelt, dan is er tijdens uw reis een hostess aanwezig. U kunt zelf aangeven hoe luxe u de reis wilt aankleden, waarna wij u een tarief op maat bieden.
  ALSA reizen BV is een flexibele organisatie. Wij kunnen meer voor u verzorgen dan alleen het vervoer. Zo denken we graag met u mee over de invulling van een personeelsuitje, een geheel verzorgde excursie of een spectaculair evenement. Wij beschikken over de benodigde ervaring, kennis en contacten. Daarnaast kunnen wij voor u ook uw (reis)verzekeringen verzorgen.
  Belt u ons eens voor een vrijblijvend advies.
Wij zijn zeven dagen per week gedurende 24 uur per dag bereikbaar.
U kunt ons bereiken op:
T: 0591 - 307060
F: 0591 - 307069
E: info@alsareizen.nl.

Wij staan graag voor u klaar, dan weet u zeker dat u zorgeloos op weg gaat.
  Een touringcar is in veel gevallen gezelliger, comfortabeler, praktischer, veiliger en voordeliger dan zelf rijden. Bovendien is het beter voor het milieu.