Slim op weg
  Touringcar en OV-bus; Slim op weg!
 
Veilig
Touringcars en OV-bussen zijn de veiligste vervoermiddelen op de weg. Ze zijn zelfs tenminste even veilig als treinen, hoewel ze hun infrastructuur met andere weggebruikers en vervoermiddelen delen.
Lees verder ...

Gebruiksvriendelijk
Bussen en touringcars zorgen er zowel op het platteland als in de stad voor dat inwoners en toeristen zich op een alomvattende en duurzame manier kunnen verplaatsen. Door hun flexibiliteit en marktinzicht kunnen private vervoersondernemingen de publieke vervoersdiensten die ze verstrekken aan de behoeften van het reizigerspubliek aanpassen.
Lees verder ...

Groen
Bussen en touringcars zijn het schoonste en het minst CO2 uitstotende vervoermiddel. Daar hoeven we geen geheim van te maken!
Lees verder ...

EfficiŽnt
Door hun ongeŽvenaarde flexibiliteit zijn bussen en touringcars van cruciaal belang voor openbaar vervoer, toerisme, energiebesparingen, milieubehoud, verkeersveiligheid, mobiliteit en economie. Geen enkel ander middel voor collectief personenvervoer speelt tegelijkertijd een sleutelrol op al deze terreinen.
Lees verder ...

Betaalbaar
Bussen en touringcars zijn het meest kosteneffectieve en economisch gezonde middel voor personenvervoer. Reizen per trein is vaak twee keer zo duur als reizen per bus, terwijl reizen per auto bijna drie keer zo duur is.
Lees verder ...


Meer info leest u op: touringcar.nl